Over mij

Ik ben Dijkmans projectrealisatie | Bouw.

Ik ben een enthousiaste, gedreven projectmanager die uw projectteam kan komen versterken. Ik heb ruime ervaring in het managen van projecten in de nieuwbouw, renovatie, onderhoud, woningverbetering en duurzaamheid. Van initiatieffase tot en met de nazorgfase.

Ik neem graag de leiding en de verantwoordelijkheid en zorg met enige humor en respect voor een ieder met hun soms tegenstrijdige belangen, dat de projecten succesvol worden afgerond conform het programma van eisen en binnen de gestelde tijd en budget. Uiteraard draag ik er ook zorg voor dat de mogelijke risico’s binnen het project zoveel mogelijk worden beperkt en als die zich toch voor doen adequaat worden opgelost.

Geef uw projectmanagement met een gerust hart uit handen en huur mij in.

Hi, ik ben Felix Dijkmans

een ervaren senior bouwkundig projectmanager

En ik zorg voor het realiseren van uw projectdoelstellingen. Ik benader elke opdracht als een nieuwe uitdaging en zorg er voor dat de projecten binnen tijd en budget worden gerealiseerd. Uw projectdoelstellingen zijn mijn prioriteit. Ik zet mij in om het maximale uit uw opdracht te halen.

Ervaar de rust wanneer u weet dat uw project succesvol verloopt en uw projectdoelstellingen worden gehaald.

Over mij

In het kort

Profiel
Ervaren bouwkundig projectmanager met een bewezen geschiedenis van werken bij woningcorporaties en in de ziekenhuis- en gezondheidssector. Daarnaast vaardig in PHP, web design, beeldbewerking, Visual Basic for Applications (VBA) en Microsoft Excel. Sterke programma- en projectmanagementprofessional met een bouwkundig bachelorsdiploma.

Ervaring
14 jaar ervaring bij woningcorporaties en 2 jaar in de ziekenhuis- en gezondheidssector. Bewezen ervaring in projectmanagement van kleinschalige alsmede grootschalige onderhouds-, verduurzamings- en renovatieprojecten, inventarisatie en advisering van contractbeheer en brandveiligheid, opstellen MJOP’s en projecten voor gebiedsontwikkeling.

Waar ik goed in ben

Ik bezit eigenschappen die ik vind dat een projectmanager moet hebben, zoals goed kunnen luisteren, goed kunnen organiseren, proactief, detailgericht, effectief kunnen communiceren, gestructureerd kunnen werken, kunnen delegeren, kunnen anticiperen bij problemen, flexibel en drukbestendig.

“Ik breng met mijn jarenlange kennis en ervaringen elk project tot een succes. Ik ben actief op meerdere gebieden en kan u daarom ondersteunen in advisering, voorbereiding en projectbegeleiding.”

Ik heb affiniteit met zowel commercieel als maatschappelijk vastgoed.
Kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband.
Ik neem initiatief en kan in het belang van de projectdoelstellingen soms best eigenwijs zijn.
Ik ben communicatief vaardig.
Ik kan overtuigend optreden.
Ik ben goed in MS Office en kan geavanceerde dynamische Excel documenten maken m.b.v. VBA.
Ik ben in het bezit van VCA Vol.
Ik beheers de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

30+
Projecten
8000+
Gewerkte uren
3
Opdrachtgevers
25+
Jaren ervaring

Laten we samenwerken

Neem contact met mij op
Geïnteresseerd in ondersteuning?
Bent u na het lezen van de informatie inmiddels nieuwsgierig geworden hoe ik ook uw project succesvol kan laten verlopen?

Neem dan gerust contact met mij op, dan bespreken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn.

felix.dijkmans@d-pb.nl

Aarzel niet om contact met mij op te nemen