Zonder categorie

Online event Nederland CO2 Neutraal: Toekomstbestendig door duurzaamheid

O p donderdag 17 september organiseert Stichting Nederland CO2 Neutraal het online evenement Toekomstbestendig door Duurzaamheid. Laat je inspireren door trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk om de volgende stap op het gebied van duurzaam ondernemen te maken.

Steeds meer bedrijven en instellingen zien de noodzaak van duurzaam en verantwoord ondernemen. Stichting Nederland CO2 Neutraal stimuleert en ondersteunt hen om uit te groeien tot een klimaat neutrale onderneming: schoner en minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, met respect voor mens en milieu.

Tijdens het event op 17 september wil de stichting jou klaarstomen voor de toekomst door in te spelen op duurzaamheid. Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt je tijdens het middagprogramma mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Spreker
Sinds 2015 behoort Richard van Hooijdonk tot de meest gevraagde trendwatchers en futuristen van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 550.000 mensen bijgewoond. Je komt hem regelmatig tegen op radio en televisie. Richard is regelmatig op televisie te zien bij RTL, SBS, BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’.

Met zijn internationale researchteam van 15 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality.

Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in 750 aantrekkelijke artikelen, 30 e-books, whitepapers en vele lezingen. Zijn boek ‘De Wereld van Morgen’ is inmiddels een ‘bestseller’.

Programma
Als lid van Bouwend Nederland kun je gratis deelnemen aan de livestream van het plenaire middagprogramma. Dit vindt plaats op 17 september van 14:30 tot 16:30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link.

Felix Dijkmans

Author

Felix Dijkmans

Leave a comment

Call Now ButtonBel mij meer info en offerte